Вертикални фрижидери

Ви нудиме производство на повеќе типови на фрижидери по мерка според просторот и потребите. Фрижидерите се изработуваат според HACCP Стандардот за чување и производство на храна. Исто така, изработката се одвива според највисоките светски стандарди, висококвалитетни материјали, и одлична изолација која резултира со ниска потрошувачка на електрична енергија. Температурата се регулира со дигитални термостати.

  • Врати на лизгање или отворање
  • Врати од инокс или стакло
  • Внатрешност од решетки или рафтови,
  • Рафтови за плехови 600×400 mm и други димензии
  • Одржувачи од 0C до 10С
  • Замрзнувачи од -18С до -22С
  • Дигитален термостат
  • Осветлување

Димензиите се по мерка според просторот и потребите за Вашиот бизнис.