Дувалки

Печењето на бели пецива и лепчиња ќе биде со одличен крцкав вкус во една од фурните кои Ви ги нудиме.

  • Избор на број на плехови 600×400 mm
  • Со и без водена пареа
  • Дигитални и мануелни

Опција за самопрочистување