Инокс елементи

Производство на маси од инокс AISI 304 антимагнетен согласно HACCP Стандардот за производство на храна. Масите се изработуваат по мерка според Вашиот простор.

Типови на маси:

  • Со горна плотна
  • Плотна и долна полица
  • Плотна и две полици
  • Маса со фиоки
  • Маса затворена со врати
  • Маса затворена со врати и фиоки
  • Хауби со еколошки филтри
  • Изработка на маси во разни димензии и облици според просторот

Висечки елементи отворени и затворени со лизгачки врати по мерка

Изработка на полици од инокс по мерка

Колички за пекарска индустрија за плехови 600×400 mm и други димензии