Конвекциски фурни

Месото, рибата, компирот, зеленчуците имаат одличен вкус кога се испечени во некој од конвекциските фурни кој ви ги нудиме

Ви нудиме голем избор на конвектомати од повеќе светски брендови.

  • Избор на големина и број на тави
  • Со и без водена пареа
  • Дигитални и мануелни

Опција за самопрочистување