Ладни витрини

Производство на ладни витрини по мерка според Вашиот простор. Можност за избор на дизајн, осветлување и материјали на изработка. Ладењето може да биде пасивно или вентилациско според потребите. Температура на ладење од -2С до 10С, регулација со дигитален термостат.

Типови на ладни витрини:

  • Витрина за колачи и торти
  • Витрина за сендвичи
  • Салат бар – Бен Мари
  • Витрини за месо

Витрини за млечни и сувомеснати производи