Разладни маси

Ви нудиме производство на повеќе типови на фрижидери по мерка според просторот и потребите. Фрижидерите се изработуваат според HACCP Стандардот за чување и производство на храна. Исто така, изработката се одвива според највисоките светски стандарди, висококвалитетни материјали, и одлична изолација која резултира со ниска потрошувачка на електрична енергија. Температурата се регулира со дигитални термостати.

  • Маса со фрижидер за пица

Плотна од мермер, врати на лизгање или отворање, дигитален термостат температура од -2С до 10С, можност за GN иноксни кутии за складирање на кашкавал, сувомеснати, печурки, зеленчук, маслинки итн… Димензиите се по мерка според просторот и потребите за Вашиот бизнис.

  • Маса со фрижидер

Плотна од инокс, врати на лизгање или отворање, дигитален термостат температура од -2С до 10С, можност за GN иноксни кутии за складирање на готова храна. Димензиите се по мерка според просторот и потребите за Вашиот бизнис.

  • Маса со фрижидер – замрзнувач од -18С до -22С

Плотна од инокс или мермер, врати на лизгање или отворање, дигитален термостат, температура од -18С до -22С. Димензиите се по мерка според просторот и потребите за Вашиот бизнис.

Димензиите се по мерка според просторот и потребите за Вашиот бизнис.