Рингли / Горилници

Ринглите и горилниците ги изработуваме според потребите на Вашиот бизнис.

Димензии на една рингла или горилник 300 mm и 400 mm

Надворешни димензии со 2 парчиња – 900 x 450 mm

Надворешни димензии со 4 парчиња – 900 x 900 mm