Топли витрини

Производство на топли витрини по мерка според Вашиот простор. Можност за избор на дизајн, осветлување и материјали на изработка.

Типови на топли витрини:

  • Витрина за готвена храна – Бен Мари
  • Витрина за бели печива
  • Витрина за бурек