Топол блок – фурни и шпорети

Фурните на Премиум индустри се изработени од висококвалитетни материјали со нови принципи на подготвување на храна, кој штедат време и енергија. Нашата Компанија ги следи светските трендови во производството и преработката на храната.

Изработка на шпорети, плински, електрични и комбинирани (фурна и горилници/рингли).

Изработка на комплетен топол блок за вашата кујна (горилници/рингли, скара, фритези, фурна) на плин/струја или комбинација.