Фритези

Електрични фритези со регулатор на температура, со и без испуст на зејтин. Одлични за пржење помфрит,како и поховани продукти

  • 3 литри
  • Двојна, 3 литри
  • 5 литри
  • Двојна, 5 литри
  • 8 литри
  • Двојна, 8 литри
  • 10 литри
  • Двојна, 10 литри