Фурни за пица

Со фурните на Премиум индустри, пицата се пече на точно одредена температура на шамотна подлога според сите стандардни димензии. Нашите фурни штедат време и ја намалуваат потребната електрична енергија, бидејќи при производство на една фурна внесуваме изолациски материјали кој ја задржуваат топлинската енергија во внатрешноста на фурната.

Димензиите се по мерка според просторот и посакуваниот капацитет. Фурната има врата со стакло, внатрешно осветлување, регулација на температура со термостат.